Opbygning af træterrasse tilbydes

Vi sikrer dig en ny træterrasse i høj kvalitet

Kunne du tænke dig et fast solspot i din have, hvor du altid kan sætte dig ud og nyde det gode vejr, mens du kommer helt ned i gear? Eller et sted, hvor der er plads til at invitere familie og venner på en hyggelig grillaften om sommeren? Med en terrasse i haven er der utrolig mange muligheder. Du kan for eksempel udvide husets areal med en udendørs terrasse i forlængelse af stuen, eller du kan vælge at få bygget en fritliggende terrasse et solrigt sted i haven.

Hos Rosenberg står vi klar til at hjælpe dig med at bygge en ny terrasse i træ. Vi tilbyder en professionel opbygning af træterrasse i højeste kvalitet for private husejere i blandt andet Solbjerg, Skanderborg og Odder samt mange andre byer i Jylland og på Fyn. 

Hvor lang tid tager opbygning af træterrasse?

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at bygge en træterrasse. Typisk tager det mellem tre dage og op til en uge. Dog afhænger varigheden af opgaven selvfølgelig af, hvor stor terrassen skal være, hvilket terræn den skal bygges i, hvordan tilgang til terrasse placeringen er i forhold til at få materialer eller evt. maskinmateriel til og fra placeringen, og hvordan den skal bygges op. 

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så giv os endelig et kald!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en træterrasse?​

Hvor meget en opbygning af træterrasse koster varierer ligeledes fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af en række forskellige faktorer samt individuelle ønsker og behov. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke materialer kunden ønsker
  • ​Om du ønsker nogle særlige løsninger såsom rækværk eller trappe
  • ​Om terrassen skal være hævet eller i niveau
  • ​Om vi først skal fjerne en gammel terrasse
  • Om der skal graves ud for at bygge den.

Vi udarbejder derfor gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på lige netop den opbygning af træterrasse, som du kunne tænke dig. Vi sørger for, at du får et holdbart resultat i højeste kvalitet, og at du samtidig får bygget en terrasse i træ, der matcher de øvrige omgivelser.

Byg en træterrasse sammen med os og få det resultat, du drømmer om. Vi har stor erfaring inden for lægning af træterrasse, og vi sørger for, at du får en smuk løsning, der kan holde i de næste mange år.
​Hvis du vil have svar på vores andre ydelser kan du læse mere om dem her. eksempelvis udskiftning af vinduer og døre

Følg Rosenberg på Facebook

Her deler vi billeder fra vores mange spændende byggeprojekter!

Kontakt os​

​Ring til os

Firmaoplysninger

CVR ​35064389

Hvem er vi

​Rosenberg er din ManPower udlejning og vi kan klare alt fra små tømreropgaver og fint snedkerarbejde til større byggeprojekter og renoveringer.