Renovering af bolig

Rosenberg har størst erfaring indenfor totalrenoveringer af ældre sommerhuse, men vi påtager os selvfølgelig også totalrenovering af dit hus hvis du går med ønsket om at bygge om. Så lad os hjælpe dig! Undgå byggesjusk, en rodet byggeplads hvor dit hjem vil være i gode og nænsomme hænder med respekt for alt jeres indbo, jer og jeres trykke rammer. Undgå ligeledes lange svartider, brudte aftaler og mistillid. 

Hos Rosenberg sætter vi altid kunden i fokus og slår på, at tillid, gensidig respekt og en tæt dialog både før, men også under hele byggeprocessen er den eneste rigtige måde at gøre tingene på. På denne måde minimere man at der sker fejl, misforståelser eller kommunikations svigt i tilfælde af noget i byggeplanen, eller valg af nogle materialer skulle være revideret siden første udkast. Vi sætter sommerhus eller dit hus i stand, så det bliver lige som I drømmer om. Vi hjælper også med mindre renoveringer og istandsættelser af begge boligtyper. 

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre en hver bolig fra dets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. Små ændringer, lækre detaljer og smarte løsninger kan også gøre en kæmpe forskel!

I fællesskab taler vi om valg af materialer, hvilke specifikke ønsker du har, sådan at resultatet kommer til at leve op til netop det du havde forestillet dig og drømt om. Der vil selvfølgelig tages højde for alle faktorer, sådan at du får den mest attraktive og energivenlige renovering af din bolig. 

Har du brug for hjælp til ideer, eller spørgsmål til hvad der evt. vil kunne lade sig gøre. Så står vi selvfølgelig til rådighed, og vil være behjælpelige med vores forslag og ideer til rumopdeling og indretning. Vi kan bl.a. hjælpe med at kvadratemeterne udnyttes bedst mulig. Går du i byggetanker? Så kontakt Rosenberg og få inspiration og hjælp til din renovering.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så giv os endelig et kald!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Rosenberg på Facebook

Her deler vi billeder fra vores mange spændende byggeprojekter!

Kontakt os​

​Ring til os

Firmaoplysninger

CVR ​35064389

Hvem er vi

​Rosenberg er din ManPower udlejning og vi kan klare alt fra små tømreropgaver og fint snedkerarbejde til større byggeprojekter og renoveringer.