Udskiftning af vinduer og døre

Er det blevet tid til nye vinduer i huset?

Er vinduerne i dit hus gamle og utætte, så kan det godt betale sig at skifte dem ud. Typisk vil gamle og utætte vinduer i huset kunne mærkes på varmeforbruget, fordi den varme luft siver ud gennem vinduerne, mens kold luft udefra trænger ind.

Med en udskiftning af vinduer vil du således kunne opnå store besparelser på dit varmeforbrug, samtidig med at du vil kunne få et bedre indeklima uden træk og kulde.

Hos Rosenberg tilbyder vi både montering af vinduer og døre for vores kunder. Vores kundekreds dækker over både erhvervskunder private husejere i blandt andet Solbjerg, Odder, Skanderborg og omegn.

Vi udfører kvalitetsarbejde i forbindelse med din vinduesudskiftning

Det er utroligt vigtigt for os at sikre vores kunder de rigtige løsninger, og at vi samtidig udfører vores arbejde i høj kvalitet. Når du vælger at benytte dig af vores virksomhed i forbindelse med udskiftning af vinduer, kan du derfor altid forvente at få et både flot og ikke mindst holdbart resultat.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så giv os endelig et kald!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at udskifte vinduerne i huset. Vores priser afspejler opgavens omfang samt unikke ønsker og behov. Derfor afhænger de blandt andet af dine ønsker i forhold til:

  • ​Hvor mange vinduer du skal have skiftet ud
  • ​Hvor store de nye vinduer skal være i forhold til de gamle
  • ​Hvilken vinduesproducent du vælger
  • ​Hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet af.​

Du er derfor velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et skræddersyet og uforpligtende tilbud med en fast pris på din opgave. Det gælder, uanset om du ønsker vores hjælp til udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre – eller begge dele. Har du nogle spørgsmål, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan komme forbi din adresse og måle op samt gennemgå dine ønsker og behov, så vi kan få bestilt de rigtige vinduer efter mål til arbejdet.​

Følg Rosenberg på Facebook

Her deler vi billeder fra vores mange spændende byggeprojekter!

Kontakt os​

​Ring til os

Firmaoplysninger

CVR ​35064389

Hvem er vi

​Rosenberg er din ManPower udlejning og vi kan klare alt fra små tømreropgaver og fint snedkerarbejde til større byggeprojekter og renoveringer.